Vliegengordijn op maat: hulzen verspringen grijs gevlekt (kant en klaar)

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Model:
Vliegengordijn op maat: hulzen verspringen grijs gevlekt

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
LET OP: wegens drukte is de levertijd van een kant-en-klaar vliegengordijn op dit moment langer. We doen ons best om het artikel binnen twee weken te verzenden! Onze excuses voor de vertraging!

Wilt u een vliegengordijn op maat bestellen?
Ga als volgt te werk: 

- Vul de gewenste breedte en hoogte in, alleen hele centimers mogelijk!
- Kies of u de rail in het kozijn of op het kozijn wilt plaatsen. Als u kiest voor rail op kozijn, tel dan 5 cm bij de breedte op die u heeft gemeten, het gordijn moet overlappen voor een goede werking!

Let op! Bij een vliegengordijn op maat kunt u niet zelf een afleverdag kiezen. Een bouwpakket wordt binnen ca. 1 dag afgeleverd en een kant-en-klaar pakket wordt binnen ca. 1 week afgeleverd.

De vliegengordijnen hulzen worden voor u op maat gemaakt en mogen niet geretourneerd worden. Wij raden u dan ook altijd aan om eerst een proefstaaltje te bestellen.

Bij vliegengordijnkopen.nl kunt u ook vliegengordijnen op maat bestellen!
Zorg er wel voor dat u de afmetingen goed aan ons doorgeeft.
Een op maat gemaakt vliegengordijn mag namelijk niet meer geretourneerd worden.

Over de hulzen vliegengordijnen:
De hulzen vliegengordijnen zijn kwalitatief echt één van de betere vliegengordijnen. De hulzen van dit deurgordijn zijn zo sterk, dat ze zelfs niet breken als ze tussen de deur komen. De geregen metalen haken in de hulzen geven het gordijn een ijzersterke kwaliteit. De hulzen verkleuren niet in de zon! De gegalvaniseerde haakjes zijn roestvrij, waardoor het ook mogelijk is om dit vliegengordijn aan de buitenkant van je deur op te hangen. Op de hulzen en de haakjes zit een garantie van maar liefst 5 jaar.

Welk vliegengordijnrails moet ik kiezen?
Ten eerste moet u bepalen of u het vliegengordijn in het kozijn of op het kozijn wilt hangen.


Hierboven ziet u een vliegengordijnrail in het kozijn gemonteerd.
De rail is een aluminium ongelijkzijdig hoekprofiel van 2x1x0,2cm.


Hierboven ziet u een vliegengordijnrail op het kozijn gemonteerd.
Eerst bevestigt u het bijgeleverd stoeltjes profiel, daarover heen hangt u de brede strip.

Hoe meet ik het vliegengordijn op?
Voor de breedte moet u de kleinste afstand tussen de twee kozijnen opmeten (A-B). Vervolgens meet u de hoogte tussen het kozijn en de dorpel. Als u hebt gekozen voor een vliegengordijnrail dat op het kozijn moet worden gemonteerd, telt u 5 cm bij de breedte op die u hebt gemeten, anders ontstaan er kieren, het gordijn moet overlappen voor een goede werking.Kiezen voor een bouwpakket of kant en klaar vliegengordijn?
Bij ons kunt u kiezen voor een bouwpakket of een kant en klaar vliegengordijn. Het bouwpakket is het goedkoopste.
Dit houdt in dat u bij ontvangst een zak met hulsjes ontvangt, een zak met haakjes, een ophangrail en een handleiding. Met behulp van de handleiding gaat u zelf de hulsjes in elkaar haken. Houdt er wel rekening mee dat als u het bouwpakket in uw eentje in elkaar wilt zetten. U er ongeveer 6 uur voor uit moet trekken.
Voor het bouwpakket geldt: Op werkdagen vóór 12:00 uur bestellen, de volgende werkdag in huis!

Heeft u gekozen voor 'kant en klaar' geleverd. De strengen zijn allemaal al netjes geregen. Het enige wat u zelf nog moet doen is het profiel monteren en de strengen in het profiel hangen. 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder