Vliegengordijn op maat: kralen recht groen transparant

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Model:
Vliegengordijn op maat: kralen recht groen transparant

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Let op! Bij een vliegengordijn op maat kunt u niet zelf een afleverdag kiezen. Een kant-en-klaar pakket wordt binnen ca. 1 week afgeleverd.

De vliegengordijnen kralen worden voor u op maat gemaakt en mogen niet geretourneerd worden. Wij raden u dan ook altijd aan om eerst een proefstaaltje te bestellen.

Bij vliegengordijnkopen.nl kunt u ook vliegengordijnen op maat bestellen!
Zorg er wel voor dat u de afmetingen goed aan ons doorgeeft.
Een op maat gemaakt vliegengordijn mag namelijk niet meer geretourneerd worden.

Over de kralen vliegengordijnen:
Luxe kralengordijn gemaakt van nylon draad. De kunststof kralen zijn stuk voor stuk aan het nylon draad gesmolten. Het geheel hangt aan een kunststof witte cassette.

Over de ophangcassette:
Een witte brede ophangcassette wordt op het kozijn bevestigd. Eerst bevestigd u het bijgeleverd stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede ophang cassette hierop. De brede witte ophangcassette wordt alleen gebruikt bij de kunststof en kralen vliegengordijnen. Deze cassettes zijn niet los verkrijgbaar.Hoe meet ik het vliegengordijn op?
Voor de breedte moet u de kleinste afstand tussen de twee kozijnen opmeten (A-B). Vervolgens meet u de hoogte tussen het kozijn en de dorpel. Omdat de vliegengordijnrail op het kozijn moet worden gemonteerd, telt u 5 cm bij de breedte op die u hebt gemeten, anders ontstaan er kieren, het gordijn moet overlappen voor een goede werking.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: