Vliegengordijn op maat: luxe Bali wit-transparant

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Model:
Vliegengordijn op maat: luxe Bali wit-transparant

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Let op! Bij een vliegengordijn op maat kunt u niet zelf een afleverdag kiezen. Het kant-en-klaar pakket wordt binnen ca. 1 week afgeleverd.

(op foto 3 ziet u dit vliegengordijn in 4 kleuren. Bali wit zijn de strengen aan de rechterkant)

Het luxe Bali vliegengordijn wordt voor u op maat gemaakt en mag niet geretourneerd worden. 

Bij vliegengordijnkopen.nl kunt u ook vliegengordijnen op maat bestellen!
Zorg er wel voor dat u de afmetingen goed aan ons doorgeeft.
Een op maat gemaakt vliegengordijn mag namelijk niet meer geretourneerd worden.

Over het luxe Bali vliegengordijn:
Dit luxe vliegengordijn is gemaakt van buigzaam kunststof. De strengen bestaan uit dikke ronde kunststof draden. In het kunststof zit een zilverkleurig koord verwerkt. Dit koordje zorgt ervoor dat het vliegengordijn bij warmte of kou niet gaat krimpen of uithangen. De strengen hebben een luxe, chique uitstraling en blijven niet haken zodra je naar binnen of buiten loopt. 

Over de ophangcassette:
Een witte brede ophangcassette wordt op het kozijn bevestigd. Eerst bevestigd u het bijgeleverd stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede ophang cassette hierop. De brede witte ophangcassette wordt alleen gebruikt bij de kunststof en kralen vliegengordijnen. Deze cassettes zijn niet los verkrijgbaar.Hoe meet ik het vliegengordijn op?
Voor de breedte moet u de kleinste afstand tussen de twee kozijnen opmeten (A-B). Vervolgens meet u de hoogte tussen het kozijn en de dorpel. Omdat de vliegengordijnrail op het kozijn moet worden gemonteerd, telt u 5 cm bij de breedte op die u hebt gemeten, anders ontstaan er kieren, het gordijn moet overlappen voor een goede werking.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder